Computer Hulp

Snel uw computerprobleem opgelost, met hulp op afstand De hulp op afstand software stelt mij in staat snel en adequaat uw computerproblemen op te lossen. Na het downloaden klikt u op uitvoeren, u geeft mij..

Lees Verder

Computer Onderhoud

Onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw PC. Door regelmatig uw software bij te werken, harde schijf te optimaliseren en het scannen op schadelijke bestanden, zoals spyware en in ergere gevallen viruss..

Lees Verder

Computer Reparaties

VandekamIT streeft ernaar de klant een goede service te verlenen voor een scherpe prijs. De professionals van VandekamIT controleren daarom zorgvuldig wat het probleem is met het doel het probleem zonder hoge e..

Lees Verder

Goede computerhulp is belangrijk!

Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. Vervelend! Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen. Helaas…. met alle gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar. Het is dan ook raadzaam om voor reparaties altijd naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan.

Ook computerhulp nodig?

U wilt weer vertrouwd én snel met uw computer of laptop werken? Neem dan contact op met VandekamIT. Mijn kennis is uitstekend, de tarieven scherp. Bel of mail me. Ik help u graag!

Installatie & Troubleshooting

Vanaf €35,- per uur

Ook aan huis!

In Helmond geen voorrijkosten


Mail of bel voor een afspraak

MCTS